Індустрія кросівок справді цікава. Від формування частини вуличної культури до того, щоб стати центром уваги на майданчику для м'яча, удари ногами – це все про крапельку. Але ти не можеш бути крутим без відповідного імені. Отже, сьогодні ми тут, щоб поговорити про найкрутіші назви кросівок у кожному з провідних брендів кросівок. Звичайно, галузь набагато більша, ніж одна публікація у блогу. Ось чому ми розглянемо найкращі імена!

Назви кросівок: бренди та їх ідентифікація

Кожен бренд повинен мати ідентичність. І силуети, безперечно, є найбільшим джерелом атмосфери. Однак назва кросівок може залишити в голові людини певний відтінок! «Радуга» змушує нас думати про щасливі та кольорові речі, тоді як «The Grim» має набагато темніший хід. Отже, які імена запам'яталися нам найбільше? А як бренди обирають назви своїх кросівок?

Nike

Сама назва компанії походить від імені грецької богині победы. Nike зазвичай використовує простий підхід до назва своїх кросівок. Вони просто описали технологію в Air Max, а Blazer назвали на честь міської команди компанії. Вони також зазвичай дають назви на честь своїх колег і спів-дизайнерів, таких як лінія Air Jordan і Nike Cortez!

Назва, яка найбільше впадає у око, це, ймовірно, Nike Mag, де Mag, ймовірно, означає магнітний. І це має сенс, коли його надихає науково-фантастичний фільм! Інше місце займе їх найновіша система амортизації: Nike Joyride. Можна подумати, що це дивна назва для пари ударів, але як тільки ви подивитеся на них, ви зрозумієте.

Air Jordan

Незважаючи на те, що він підпадає під Nike, ми не можемо ігнорувати той факт, що бренд залишивши собі окреме наследство. Однак більшість назв кросівок просто описують колір. Крім того, на деяких носіях є імена дизайнерів та художників, які співпрацювали, наприклад, Мелоді Есані, Тревіса Скотта. Інші названі як дань віхам у кар'єрі MJ, як-от Flu Game 12s і Shattered Backboard 1s.

Наше улюблене ім'я? Це «Bred», суміш червоного та чорного. Бренд Jordan нормалізував назву, випустивши перші заборонені Air Jordan 1! Відтоді багато кросівок носили таку ж назву, навіть Yeezys, і з тих пір це стало класикою.

Adidas

Назва компанії є сумішшю імені власника Адольфа "Аді" Дасслера. Зараз ми не можемо перерахувати всі назви кросівок, але можемо сказати, що їх назви кросівок безперечно цікаві. Деякі мають очевидні значення, а деякі ні! Adidas Ultraboost і Primeknit не потребують пояснень. Однак «Газель» і «Самба» є одними з найбільш незрозумілих назва, про походження яких ніхто не знає. Бренд також не пропустив назвати деякі свої удари на честь таких спортсменів, як Кобі та Стен Сміт!

New Balance

Найпростіша та найзрозуміліша стратегія іменування: числа! Шкірна назва силуету New Balance – це число. Таким чином, ви зможете легко запам'ятати назву та силует! З іншого боку, деякі назви кросівок NB відображають технологію, закладену в їх дизайн. І іноді імена співавторів. А якщо говорити про New Balance, то вони грають у ажіотажну гру якраз у 2020 році!

Yeezy

Ми залишили краще наостанок, без обмежень. Каньє - справді суперечливий артист, і, можливо, незабаром президент! І цікава людина обов'язково придумає кілька найцікавіших назв кросівок! На силуетах насправді є конкретні цифри 350, 500, 700, 750 та 950. І якщо вам цікаво, що означають ці цифри, то це неймовірно! Розумієте, висота Yeezy 350 становить 3,5 дюйми, 750s — 7,5 дюйми, і так далі… Проте назви кольорів — це окрема історія! Тому ми розповімо про це в самостійному пості. Тим часом, давайте зробимо короткий підсумок.

The Simple Times

Найпопулярніший силует з усіх! Назви 350 V1 були досить простими, лише назва кольорів. Перші кольори V2 також були вірними своїм кольорам, таким як сині відтінки, чорно-червоний, чорно-зелений тощо. Однак, коли ми заглиблювались у Yeezys, назви дичавіли від натхнення, іноді киваючи на таких тварин, як білуги та зебри!

Yeezys Єднайтеся з природою!

Інший рівень — це коли назви кросівок надихалися природою та природними явищами. Можливо, це було пов'язано з його зростанням стійкості. Деякі з них Yeezy 350 Earth, Lundmark, Yeezy 500 Stone та багато інших. Хоча вони цікаві, вони не дуже дивні. І ми копали це доти, поки Ye служив нам сексуальними ударами!

Каньє та Біблія

Хоча натхненні природою удари були цікаві, вони навіть не зрівняються з цими. Каньє прийняв новоспечене християнство, і з'явилося кілька гарних біблійних імен кросівок. Імена здебільшого взяті з Біблії та на івриті. Деякі з найвідоміших імен – Yeezy 700 Azael, Yeezy 350 V2 Israfil, Yeshaya та Yecheil.

Якщо ви хочете знати, що означають усі ці імена, продовжуйте перевіряти наш блог для наступної публікації! Незалежно від того, навіяні вони релігійними переконаннями, природою чи просто відображають номер моделі, назви кросівок — це річ. Велика річ у галузі. І якщо не все зробити належним чином, ажіотаж щодо кросівок може швидко потонути біля великого басейну мемів, сарказму та зниклого ажіотажу.